För balans och harmoni i din inre miljö

Andekontakt

Att ha ett öppet och kärleksfullt sinne är bra att ta med sig in i en privatsittning.

Innan du kommer vill jag inte veta något om de kära du har på andra sidan.

Ju mindre jag vet desto bättre.

Som medium arbetar jag som en neutral länk mellan andevärlden och jordelivet. Jag bestämmer inte vem eller vilka som ska komma och inte heller vad dom ska prata med dig om. När du kommer till mig bjuder jag in dina nära och kära som finns på andra sidan.

Då jag upplever att någon är med oss, så förmedlar jag den personen så bra som jag kan. Du kan då veta saker som utseende, personlighet, särdrag, sjukdomar/dödsorsak, relation till dig osv. Det kan variera lite från ande till ande vad de vill visa och tala om. En del är mer ”pratsamma” andra mer ”tystlåtna” precis som i verkliga livet.

Det enda jag vill att du säger är ”Ja” – ”Nej” – ”Kanske” när jag frågar om du kan relatera till informationen. Allt för att inte vägleda mig. Om du vet vem andepersonen är lämnar jag ett personligt budskap till dig, vilket kan ge en inre harmoni och balans.

Öppet och kärleksfullt sinne

Att ha ett öppet och kärleksfullt sinne är bra att ta med sig in i en privatsittning.

Innan du kommer vill jag inte veta något om de kära du har på andra sidan.

Ju mindre jag vet desto bättre.

Etiska riktlinjer

För mig är det viktigt att följa etiska riktlinjer när jag jobbar med mitt mediumskap, därför är jag också med i Mediumförbundet, du kan läsa om deras riktlinjer via länken här: mediumforbundet.se. Bland annat har jag tystnadsplikt och pratar aldrig om död och olyckor. För mig är det viktigt att du känner dig trygg under en session med mig.

Recensioner från tidigare kunder

Boka en tid för Andekontakt med Caroline från Carolines Mediala

Ja, tack jag vill boka en tid

Ser fram emot att höra från dig!

– Caroline, diplomerad medium

Har du frågor?

Fyll i formuläret nedan, eller kontakta mig via mail på info@carolinesmediala.se jag försöker alltid svara så fort jag kan men ibland kan det dröja med svar 1-3 arbetsdagar.

Personuppgifter

Adress

Yttersävne 160
744 91  Heby

Mailadress

Telefon

Följ mig