För balans och harmoni i er inre miljö

Mini-Seans-Mix

Med en Mini-Seans-Mix för grupper får ni en mix av mina tjänster som andligt medium, energi healer och medial coach, allt beroende på vad andevärlden förmedlar till mig att just ni behöver där och då.

Läs gärna om hur en gruppsittning går till längre ned och vad jag önskar att ni tar med er inför sittningen.

Medial vägledning

Mini-Seans-Mix

Hur fungerar det?

Med en Mini-Seans-Mix får ni en mix av mina tjänster som medium med healing, vägledning och coachning, allt beroende på vad andevärlden förmedlar till mig att just ni behöver där och då. Vi kommer sitta ner i grupp där jag kommer förmedla till var och en vad som kommer till mig. Jag arbetar som en neutral länk mellan andevärlden och jordelivet.

Tanken är att denna information som kommer ska hjälpa dig på din väg framåt. Under sittningen så kan även våra nära och kära från andra sidan vilja kontakta oss.

Jag kommer även att använda mig av orakelkort under våran tid tillsammans, allt för att få så tydlig information till dig som möjligt.

Pris: 300kr/person
Antal: Minst 3 personer och max 6 personer
Tid: Beror på antal personer (exempel för 4 personer blir sittningen 2 timmar)
Plats: Healinghuset i Heby, se karta här

Om  ni inte har möjlighet att komma till mig så kan jag istället komma till er, då tillkommer min resekostnad men hör av er så kan vi diskutera bästa alternativen!

Öppet och kärleksfullt sinne

Att ha ett öppet och kärleksfullt sinne är bra att ta med sig in i en gruppsittning.

Innan ni kommer vill jag inte veta något om de kära ni har på andra sidan.

Ju mindre jag vet desto bättre.

Etiska riktlinjer

För mig är det viktigt att följa etiska riktlinjer när jag jobbar med mitt mediumskap, därför är jag också med i Mediumförbundet, du kan läsa om deras riktlinjer via länken här: mediumforbundet.se. Bland annat har jag tystnadsplikt och pratar aldrig om död och olyckor. För mig är det viktigt att du känner dig trygg under en session med mig.

Recensioner från tidigare kunder

Boka en tid för Mini-Seans-Mix för grupper

Ja, tack jag vill boka en tid

Ser fram emot att höra från dig!

– Caroline, diplomerad medium

Har du frågor?

Fyll i formuläret nedan, eller kontakta mig via mail på info@carolinesmediala.se jag försöker alltid svara så fort jag kan men ibland kan det dröja med svar 1-3 arbetsdagar.

Personuppgifter

Adress

Yttersävne 160
744 91  Heby

Mailadress

Telefon

Följ mig