För balans och harmoni i din yttre miljö

Intuitiv inredning

Med intuitiv inredning kan jag hjälpa dig uppnå känslan du vill ha, i ditt hem eller på ditt arbete. Vad känner du i dag? Tänk på vad du vill känna. När du kommer in i din hall eller på ditt kontor på arbetet, blir du lugn och harmonisk där du intar din mat på arbetet? Känner du dig pigg och alert vid din arbetsplats?

Titta dig runt och ta in din yttre miljö.
Hjälper den dig idag att verkligen känna det du vill?

Om inte, är det precis vad jag med intuitiv inredning kan hjälpa dig med. Läs mer om hur jag kan hjälpa dig och se portfolio från tidigare kunder längre ner.

Kort om kvinnan bakom Carolines Mediala

Min passion och syfte i livet är att hjälpa människor att leva det liv dom vill leva. Jag älskar att följa deras utveckling och förändring. Att få sammanföra själ, hjärta och hjärna är något jag tror är lösningen. Det finns inget som behöver lagas, bara vägledning för att få tillgång till allt vi har, vi har allt inom oss.

Mitt främsta verktyg är att jag kanaliserar allt i mitt arbete, vilket gör att jag snabbare kommer till kärnan. Jag är diplomerat medium och har gått flera kurser hos olika medium för att hitta mitt egna sätt att arbeta.

Utöver mina tjänster för balans och harmoni i din inre miljö med Medial Coachning, Andekontakt och EnergiHealing så arbetar jag med min intuition även för din yttre miljö, som Intuitiv Inredare.

När jag arbetar med inredning gör jag det genom min intuition vilket skapar ett flöde och ger harmoni till ett rum och till ett hem men även arbetsplatser.

Våran yttre miljö är otrolig viktig, den påverkar oss även på ett omedvetet plan.

mina tjänster
som intuitiv inredare

Styling inför försäljning

Ska du sälja din fastighet?

Vill du öka chansen till snabb försäljning genom få köparna att känna sig som hemma vid en visning eller redan innan i säljannonsens bilder?

Jag hjälper privatpersoner att styla och stagea deras hem för att skapa känslan av ”här ska vi bo”. Genom rätt styling kan de föreställa sig en vardag i ditt (numera deras) hem och därför öka chansen till att slår till och lägger ett bud.

För företag

Har ni ett öppet kontorslandskap och behöver skapa avskildhet? Har ni en matsal som idag inte ger extra energi till era anställda? Har ni en inbjudande entré för både anställda och besökare som visar vad för företag ni verkligen är?

Kanske har ni något men inte en helhet. Jag hjälper företag att öka känslan av kreativitet, glädje och pepp, men också avslappning och återhämtning mellan pauserna.

För hemmet

Är du ute efter ett sovrum för harmoni och avslappning?

Eller en hall för energi och glädje?

Och kanske ett matrum som bjuder in till samtal?

Oavsett vilken känsla du är ute efter så hjälper jag dig gärna att skapa, just det du är ute efter att få känna, när du kliver in i rummet!

Barnrum

Har du ett barn som behöver kunna klättra på väggarna? Eller en tonåring som kanske behöver en kreativ hörna och ett annat för studiero.

Ett barns rum är extra viktigt att få till rätt energiflöden för att stötta barnet i dess utveckling.

Inredning med känsla i fokus

Jag vet hur viktig känslan är när du kommer in i ett rum eller till din arbetsplats , det är mer avgörande än många tror. Det är inte bara det du ser, utan hur du känner, som styr vilket intryck du får.

Jag erbjuder uppdrag inom inredning och styling inför försäljning av lägenheter och hus. Men även kontor och hela arbetsplatser. Eller har du ett rum som du inte får till känslan i? Jag kan hjälpa dig.

Caroline Eriksson
IntuitivDesign.se – För dig som vill hitta balans och harmoni i din inre och yttre miljö.

Inkännande & Intuition

När jag arbetar med inredning gör jag det genom min intuition vilket skapar ett flöde som ger harmoni till ett rum och till ett hem. Jag har en förmåga att se helheten och känna vilka förändringar som kan göra stor skillnad.

Önskemål & kanalisering

Jag arbetar utifrån dina preferenser och önskemål men även med hjälp av det jag kanaliserar. Vad jag menar med kanalisering är att jag för min inre syn, även ibland yttre syn, ser flödet och färger som ger känslan av harmoni.

Materialval

Jag gillar att arbeta med olika material och att blanda och kombinera både färger och texturer, gärna naturmaterial och kontraster som kompletterar varandra för att skapa en helhet.

Portfolio från tidigare företagskund

Se före och efter bilder, recension och kort beskrivning från tidigare kund här nedan.

Recension från kund

”Jag tog den här lokalen trots att den inte alls var så som jag ville ha den, men läget var perfekt.
Jag försökte själv att få fram den känslan som jag ville ha i rummet och som jag ville att mina klienter skulle känna när de kliver in på min mottagning. Men jag kunde inte få fram den där mysiga, varma känslan som jag ville ha.

Så jag tog kontakt med Caroline Eriksson för att få hjälp med inredningen. Det blev SÅ lyckat, Caroline förvandlade rummet precis så som jag drömt om att ha det, men inte lyckats få till själv.

Jag har fått så mycket beröm av mina kunder för att rummet är så fint och känns så trivsamt och varmt att komma in i. Jag kan varmt rekommendera Caroline.”

– Caroline O. Lymfkliniken

Fler före och efter bilder

Vad gjorde jag för att förändra rummet?

Det viktigaste för mig är att få till känslan som kunden vill ha. Därför lägger jag mycket tid på att förstå vad kunden vill känna. I den här lokalen ville kunden att jag skulle få fram en harmonisk, trygg och varm känsla. Även en känsla av professionalism och förtroende. Efter det så pratade vi om vilka funktioner som måste finnas i rummet.

Sedan så ger jag förslag på olika färger, möbler och material som jag tror skulle ge den där känslan kunden är ute efter. I den här lokalen så valde vi att måla om väggar och tak i en ljus färg utom en vägg som blev i en starkare färg.

Vi valde naturmaterial på flera möbler och även sammet till det. Fluffiga och mjuka textilier och gulddetaljer satte en stor prägel över rummet. 

  • Måla väggar och tak
  • Letade efter rätt detaljer i handeln
  • Bytte ut möbler, textiler och lampor
  • Hittade rätt energiflöde

Inspirationsbilder från mitt portfolio

Redo att boka?

Så här går det till steg för steg när du bokar mig för intuitiv inredning

 

Konsultationsmöte

Steg 1

Vi bokar in ett första möte där jag gärna besöker platsen som ska inredas för att få känsla av rummet, vad syftet med rummet är och vad du önskar få för känsla i rummet. På plats fysiskt eller via Zoom beroende på vart du finns i landet.

Offert & Planering

Steg 2

Du får därefter en offert med prisförslag för materialkostnader samt min fasta timkostnad och avtalsvillkor.

Därefter planerar vi in när allt ska utföras och bli klart.

Inredning

Steg 3

Jag sätter igång och skapar en plats där du får känslan du vill känna när du stiger in i rummet!

Glädje – Rofylldhet – Harmoni – Energi – Kreativitet – Återhämtning eller vad det nu kan vara.

 

Kontakt för fri konsultation

Ser fram emot att höra från dig!

– Caroline, din intuitiva inredare

Boka konsultation

Personuppgifter

Adress

Yttersävne 160
744 91  Heby

Mailadress

Telefon

Följ mig