För balans och harmoni i din inre miljö

EnergiHealing

EnergiHealing kan frigöra blockeringar, undertryckta känslor från oarbetade händelse och minnen. Det kan vara från det här livet eller från tidigare liv.

Under EnergiHealingen kan du uppleva ökat flöde av energi, ljus och insikter. Healingen ger möjlighet till att underlätta läkning och utveckling på alla nivåer, så som fysiskt, mentalt, känslomässigt och på ett andligt plan.

Under din healing session ligger du skönt på en behandlingsbänk och blundar. Jag arbetar genom att hålla minns händer en bit ovanför din kropp och arbetar i ditt energifält, men ibland vill jag ha fysisk kontakt med din kropp. Jag kan då lägga min hand eller ett finger på ställen som jag intuitivt dras till.

Healing kan göra dig djupt avslappnad och balanserad.

 

Öppet och kärleksfullt sinne

Att ha ett öppet och kärleksfullt sinne är bra att ta med sig in i en privatsittning.

Kom gärna med ett öppet sinne!

För din egen komfort är det också bra om du har kläder som är sköna och mjuka.

Etiska riktlinjer

För mig är det viktigt att följa etiska riktlinjer när jag jobbar med mitt mediumskap, därför är jag också med i Mediumförbundet, du kan läsa om deras riktlinjer via länken här: mediumforbundet.se. Bland annat har jag tystnadsplikt och pratar aldrig om död och olyckor. För mig är det viktigt att du känner dig trygg under en session med mig.

Recensioner från tidigare kunder

Boka en tid för healing med Caroline från carolines Mediala

Ja, tack jag vill boka en tid

Ser fram emot att höra från dig!

– Caroline, din andliga healer

Har du frågor?

Fyll i formuläret nedan, eller kontakta mig via mail på info@carolinesmediala.se jag försöker alltid svara så fort jag kan men ibland kan det dröja med svar 1-3 arbetsdagar.

Personuppgifter

Adress

Yttersävne 160
744 91  Heby

Mailadress

Telefon

Följ mig